202020Kor

Një fillim premtues i Akademisë Rinore mbi turizmin me bazë natyrën në Prespë

Në qershor, Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore (ACEG) publikoi një thirrje për aplikime për anëtarët e komunitetit të Prespës për të marrë pjesë në një Akademi Rinore në fushën e turizmit të natyrës. Në total janë regjistruar 62 aplikues, përfshirë 27 nga Bashkia Devoll dhe 35 nga Bashkia Pustec. Aplikantët…

Read More
22020Mar

Investimi nё energji dhe ndёrtim tё gjelbёr njё alternativё me benefite pёr biznesin, ekonominё e qёndrueshme dhe mbrojtjen e mjedisit.

Kjo kronikë është realizuar nga Ola Mitre si eksperte e medias për Qendrën ACEG në kuadër të projektit ” Iniciativa për rritjen e ndërgjegjësimit te bizneset e qytetit të Korçës mbi investime në energji dhe ndërtim të gjelbër” financuar nga Bashkimi Europian në kuadër të skemës së sub-grantimit të projektit…

Read More
202019Tet

Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore (ACEG), kërkon të punësojë ‘Asistent/e Projekti’ – Tiranë

Qendra ACEG është një organizatë mjedisore jo-qeveritare. Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore (ACEG) është themeluar nga një grup aktivistësh mjedisore, praktikues dhe novatorë me qëllimin kryesor avancimin e qeverisjes mjedisore në fusha si qeverisja e mirë mjedisore, zhvillimi alternativ dhe dhe agro-turistik, drejtësia mjedisore dhe partneriteti i trefishtë publik-privat-akademi. Qendra…

Read More
42019Shk
Ofertë pune: Konsulent për përgatitjen e një dokumentari

Ofertë pune: Konsulent për përgatitjen e një dokumentari

Termat e Referencës për “Prodhimin e një  video të shkurtër dhe fotografi me rezolucion të lartë për projektin e kundra Ndotjes së Lumit Devoll”. 1. Informacion i përgjithshëm Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore aktualisht është duke zbatuar një Projekt i titulluar “ Projekti për Ndërgjegjësimin kundra ndotjes së Lumit Devoll”,…

Read More
132018Dhj

Qendra ACEG finalizon Forumet Tematike për “Barometrin Bujqësor” në Bashkinë Devoll

[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_slideshow”] Më datën 08 dhjetor 2018, Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore (ACEG) në bashkëpunim me dy organizata lokale, Komisioni Këshillimor Qytetar Devoll (KKQD) dhe Shoqata ”Gjelbërimi” zhvilloi forumin e fundit (të katërt) lokal për prezantimin e gjetjeve të Barometrit Bujqësor në kuadër të projektit “Barometri i Bashkisë…

Read More