202021Sht

Njoftim

Në kuadër të dinamikave të reja të punës me projekte, si dhe te angazhimit tonë për afruar të rinjtë në nisma të punës për: mjedisin, zhvillimit rural, turizmit më bazë natyrën, Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore fton të rinjtë e interesuar të bëhen pjesë e ekipit tonë në kordinim projektesh.

Nëse je student i vitit të fundit, apo i sapodiplomuar, je përkrahës i çështjeve mjedisore, zhvillimit rural, turizmit me bazë natyrën, dhe ke dëshirë të punosh dhe të aftësohesh në një mjedis si ai i Qendrës ACEG ftohesh të ndash me ne interesin duke aplikuar përmes linkut.

Kjo fazë aplikimesh, mbyllet me dt. 30 shtator 2021. Qendra ACEG është veçanërisht e interesuar të afrojë të rinj që kanë njohuri të mira të gjuhës angleze, kanë aftësi në aspekte të dizajnit dhe medias sociale dhe janë energjetik dhe të motivuar të angazhohen.

Ne i vlerësojmë shumë aplikantët e motivuar për tu angazhaur me shoqërinë civile.

Kontakto

[email protected]lLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *