102017Kor
Sfidat mjedisore në Bashkinë Devoll

Sfidat mjedisore në Bashkinë Devoll

Specialiste të Qendrës ACEG kanë nisur një fushatë diagnostikimi gjatë muajit korrik në njësitë administrative të Bashkisë Devoll për të konstatuar nga afër nevojat, problemet e qytetarëve në këtë krahinë të mrekullueshme të Shqipërisë, e cila është shpesh jashtë vëmendjes së kryeqytetit dhe investimeve publike. Në këto 25 vitet e…

Read More