192017Qer
Expo 2017 Astana – “Energjia njerëzore…energjia e së ardhmes”

Expo 2017 Astana – “Energjia njerëzore…energjia e së ardhmes”

Ekspozita Expo 2017 me titull ” E ardhmja e energjisë” mbahet këtë radhë në Astana në Kazakistan. 120 shtete dhe 22 organizata ndërkombëtare marrin pjesë me pavijonet e tyre ku po ekspozojnë për 90 ditë nga qershori në shtator inovacionet e fundit në zhvillimin e energjisë së rinovueshme, efiçencës së…

Read More