122018Mar

Trajnim për qeverisjen e mirë dhe llogaridhënien për organizatat vendore në bashkitë Devoll, Ura Vajgurore dhe Libohovë

Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore (ACEG), në bashkëpunim me Qendrën “Lex Ferenda” dhe Qendrën “The Youth of Ura”, do të organizojnë një trajnim dy-ditor për qeverisjen e mirë dhe llogaridhënien në kuadër të projektit “Rrjeti i organizatave bazë vendore i cili përkrah qeverisjen e mirë dhe llogaridhënien në bashkitë Devoll,…

Read More