152018Jan
Qendra ACEG diskuton me kryetarët e fshatrave të Bashkisë Devoll për menaxhimin e mbetjeve urbane

Qendra ACEG diskuton me kryetarët e fshatrave të Bashkisë Devoll për menaxhimin e mbetjeve urbane

9 – 10 janar 2018: Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore në bashkëpunim me Bashkinë Devoll organizoi katër takime me tematikë “Ndërgjegjësimi Mjedisor për menaxhimin e mbetjeve urbane”, me kryetarët e fshatrave të Njësisë Administrative Miras, Progër, Hoçisht dhe Qendër Bilisht. Në 9 janar, takimet u mbajtën në Njësinë Administrative Progër…

Read More