312018Mar

NJOFTIM/ Konkurs Arti Pamor me tematikë ”Qeverisja e mirë dhe llogaridhënia”

Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore (ACEG), në bashkëpunim me Qendrën “Lex Ferenda” dhe Qendrën “Youth Of Ura”, ju fton të merrni pjesë në një konkurs të Artit Pamor “Të shprehemi përmes artit”, për të shprehur pikëpamjet tuaja për mënyrën si të përkrahim qeverisjen e mirë dhe llogaridhënien në bashkitë Devoll,…

Read More