202017Nën
Grupi Lokal i Punës diskuton për menaxhimin e mbetjeve urbane në Bashkinë Devoll

Grupi Lokal i Punës diskuton për menaxhimin e mbetjeve urbane në Bashkinë Devoll

Më datë 18 nëntor 2017, Qendra ACEG ndërmori takimin e parë koordinues dhe planifikues të Grupit Lokal Të Punës për ndërgjegjësimin e komunitetit mbi mbetjet urbanenë, mbajtur në fshatin Miras, të Njësisë Administrative Miras, Bashkia Devoll Bashkia Devoll. Ky aktivitet u mbajt në kuadër të projektit “Ndërtimi i një ure…

Read More
302017Tet

Takim prezantues i projektit “Ndërtimi i një ure bashkëpunimi mes bashkisë, shoqërisë civile dhe qytetarëve për menaxhimin e mbetjeve në Bashkinë Devoll”.

Më 26 tetor 2017, në ambientet e Bashkisë Devoll të qytetit Bilisht, Qendra Shqiptare për Qeverisje Mjedisore ACEG në bashkëpunim me Bashkinë Devoll, mbajti takimin e parë prezantues të projektit “ Ndërtimi i një ure bashkëpunimi mes bashkisë, shoqërisë civile dhe qytetarëve për menaxhimin e mbetjeve në Bashkinë Devoll”. Projekti…

Read More