142018Gus
Barometri i Bashkisë Devoll. Takimi i parë prezantues.

Barometri i Bashkisë Devoll. Takimi i parë prezantues.

Bilisht, 14 gusht 2018. Qendra Shqiptare për Qeverisjen Mjedisore – ACEG zhvilloi sot Takimin e Parë Prezantues të projektit “Barometri i Bashkisë Devoll. Matja e premtimeve lokale sipas nenit 27. Funksionet e bashkisë në bujqësi, zhvillim rural dhe pyje”. Projekti “Barometri i Bashkisë Devoll”, adreson një vleresim lokal specifik për…

Read More